لیست اختراعات رضا هاشمي
اختراع حاضر با عنوان ساخت مواد پوشش دهي پايه آبي (فليك هاي روي-آلومينيوم) حاوي كروم ميباشد كه به زمينه هاي شيمي آلي، الكتروشيمي و سنتز مواد شيميايي كاربردي مرتبط مي باشد. پوشش هايي كه از طريق روش هاي گالوانيزه بر روي فلزات اعمال ميشوند داراي معايب زيادي از جمله مقاومت پايين در برابر خوردگي، تردي هيدروژني، ضخامت بيشتر، و عدم يكنواخت بودن سطح پوشش مي باشند. به علت مزيت هائي كه روش پوشش دهي اين ماده نسبت به روش سنتي گالوانيزه دارد، پوشش هاي فليك هاي روي - آلومينيوم خيلي سريع جاي خود را در صنعت پوشش دهي باز كرده است. از كل مطالب ارائه شده ميتوان نتيجه گيري نمود عليرغم سرمايه گذاري مالي بيشتر جهت خريد و راه اندازي خط پوششكاري فليك هاي روي-آلومينيوم ، از لحاظ علمي و فني اين پوشش با فاصله بسيار زياد نسبت به ساير روش هاي پوششكاري از جمله گالوانيزه سرد و گرم، خواسته هاي استاندارد را از لحاظ مقاومت در برابر خوردگي، ثابت بودن سختي و خواص مكانيكي، ويژگيهاي متالوگرافي و عدم ايجاد تردي هيدروژني تامين مي نمايد.
ميراگرجريان گردابي مغناطيسي براي استهلاك ارتعاشات در كاربردهاي مهندسي مكانيك و صنايع فضايي بكار ميرود و عملكرد آن به گونهاي است كه شفت خروجي از دمپر بر روي مجموعه بيروني مونتاژ ميشود. دوران حاصل از عملكرد مكانيزم، به كمك جعبه دنده به محفظه مغناطيسي انتقال داده ميشود و حركت ديسك هادي در درون ميدان مغناطيسيِ محفظه باعث ايجاد نيروهاي جريان گردابي بر روي ديسك هادي شده و انتقال اين نيرو از طرق شفت به مجموعه بيروني باعث ايجاد ميرايي در مكانيزم خواهد شد. دوران سريع ديسك هادي در داخل محفظه مغناطيسي باعث افزايش جريانهاي گردابي ايجاد شده بر روي ديسك هادي خواهد شد لذا استفاده از جعبه دنده با نسبت افزاينده بالا باعث افزايش كارايي دمپر خواهد شد.پارامتر ديگر موثر در افزايش كارايي دمپر جريان گردابي افزايش شدت ميدان مغناطيسي در محفظه ميباشد كه از طريق ايجاد آرايش هندسي بهينه در چيدمان تكههاي آهنربا ايجاد ميشود. در دمپر جريان گردابي مورد ادعا شدت ميدان مغناطيسي از طريق آرايش بهينه تكههاي آهنربا، افزايش شدت ميدان مغناطيسي تكههاي آهنربا و كاهش فاصله هوايي ديسك دوار و تكههاي آهنربا و انتخاب جنس مناسب براي قطعات مجموعه از جمله جنس ديسك هادي، ضريب ميرايي ايجاد شده در دمپر افزايش يافته است.
در حال حاضر گروهي از وكتورهاي ويروسي وجود دارند كه براي ساخت واكسن هاي نوين ويروسي مورد استفاده قرار مي گيرند. در ميان وكتورهاي ويروسي، وكتورهايي متعلق به ويروس هاي RNA دار با قطبيت منفي كاربرد گسترده تري در اين زمينه دارند. براي دستكاري ويروس ها با استفاده از تكنولوژي ژنتيك معكوس وجود وكتورهاي داراي توالي هاي پروموتري خاص و بيش از يك پايان دهنده ي رونوشت برداري (HDV ريبوزيم و T7 Terminator) از اهميت بالايي برخوردار است. به همين دليل نياز به طراحي و ساخت سيستم هايي كه بتوانند از روي ژن هاي ويروسي كلون شده در وكتورهاي نوتركيب ضروري به نظر مي رسد. هدف از اين نوآوري طراحي و ساخت سيستمي است كه بتوان با استفاده از آن خاتمه رونوشت برداري ژن هاي ويروسي نوتركيب را با صحت بالا انجام داد. به همين منظور عناصر ژنتيكي ويژه از جمله T7 Terminator و HDV ريبوزيم به بنيان وكتور اضافه شد تا با وجود MCS با توالي هاي اختصاصي براي آنزيم هاي محدودالاثر امكان Sequential Cloning براي ژن هاي ويروسي با هدف به كارگيري اين سيستم در ساخت واكسن هاي نوتركيب فراهم گردد.
خلاصه فرايندهاي طراحي ، توليد، تغليض و تخليص نانو ذرات T7 حامل پپتيد M2e به شرح زير مي باشد: اليگونوكلئوتيد كد كننده اكتودومن پروتئين M2 ويروس انفلوانزايي M2e)A با نرم افزار Gene Runner آناليز شده و با استفاده از نرم افزار GENEius و جدول codon usage باكتري اشرشياكلي موجود در پايگاه هاي اطلاعات ژنتيكي كدون اپتيمايز گرديد. اوليگونوكلئوتيد سنتتيك و كدون اپتيمايز شده مذكور در بين دو بازوي ژنومي باكتريوفاژ T7 كلون گرديد به گونه اي كه با توالي آمينو اسيدي ژن 10B توسط يك لينكر منعطف گلايسين - گلايسين - گلايسين - سرين ادغام شود. پس از آن غربالگري ، تخليص و تيتراسيون باكتريوفاژهاي توليد شده به كمك روش Plaque Assay و براساس روش Double Agar Overlay بر روي پليت هاي LB آگار انجام گرفت. نانو ذرات فاژ T7 با استفاده از آنتي بادي هاي مونوكلونال اختصاصي توسط روش هاي ELISA و Western Blot و Dot Blot و SDS-PAGE و PCR از لحاظ حضور مولكول هاي پپتيدM2e بر روي سطح نانو ذرات مورد آناليز و بررسي قرار گرفته و پس از توليد انبوه در كشت باكتري اشرشياكلي سويه BL21 مورد تخليص و تغليظ به روش PEG-NaCL و اولترافيلتراسيون با فيلترهاي 100 كيلو دالتني از جنس پلي اتر سولفون PES قرار گرفتند. نانو ذرات تخليص شده به صورت زير جلدي به موش هاي BALB/C ماده تزريق شده و پاسخ ايمني با اندازه گيري ميزان آنتي بادي هاي ضد پپتيد M2e در سرم موش هاي ايمن شده به كمك ELISA ارزيابي شد. همچنين استخراج طحال و كشت لنفوسيت ها انجام شده و پاسخ هاي ايمني سلولي اختصاصي ضد پپتيد M2e با استفاده از اندازه گيري ميزان اينترفرون گاما به روش ELISPOT در شرايط ex vivo مورد سنجش قرار گرفت. پس از تزريق زير جلدي نانو ذرات موش ها با دو تحت تيپ كاملا متفاوت از ويروس انفلوانزاي A يعني PRB)H1N1 و H3N2)X47 آلوده شده و روند كاهش وزن و بقاي آن ها اندازه گيري و ثبت گرديد. در پايان نتايج به دست آمده به كمك نرم افزار Graphpad Prism V.S و با استفاده از تست هاي آماري مناسب آناليز شدند.
ظ از آنجاي ي كه در ساليان اخير افزايش آلودگي هوا و تهديد جدي براي زندگي بشر به شمار مي رود انديشيدن تمهيداتي جهت كاهش آلودگي هوا يكي از چالشهاي اساسي و بسيار از دولت هاست در اين ميان يكي از منابع اصلي اين آلودگي موتور مورد استفاده در خودرو هاي توليدي خودرا از كاربراتوري به انژكتوري تغيير دادند تا علاوه بر كاهش آلودگي ايجاد شده توسط موتور ميزان مصرف سوخت آن را هم كاهش دهند اگرچه در كشور ماهم چندسالي است كه اين تحول ايجاد شده اما هنوز در بسياري از ادوات كشاورزي و تجهيزات موتوري از كارابراتوري استفاده مي شود كه علاوه بر مصرف سوخت بالا آلودگي صوتي و گرمايي قابل توجهي ايجاد مي كند اين سيستم شامل يك منيفولد ورودي با طول نسبتا كوتاه است كه انژكتور با زاويه خاص بر روي آن قرار مي گيرد و به راحتي و بدون ايجاد هيج گونه تغييري در سيلندر موتور بر روي آن نصب مي گردد تستهاي انجام شده بر روي موتور پس از انجام تغييرات مذكور ضمن كاهش قابل توجه آلودگي توليدي توسط موتور كاهش مصرف سوخت آن تا 18 درصد را تاييد مي كند كه نتيجه بسيار مطلوب و قابل اجرا در ابعاد صنعتي است
تغييرتاج پيستون موتورحجم پايين بااستفاده ازموادمتخلخل درجهت حفظ بهينه گرماي محفظه احتراق
تغيير محفظه احتراق موتور حجم پايين در جهت كاهش مصرف سوخت و افزايش قدرت
عنوان اختراع: شبيه ساز آموزشي ريه زمينه فني: سلامتي و بهداشت – پزشكي و مراقبت هاي ويژه و آموزش از گذشته هاي دور جهت آموزش دانش پزشكي و درك بهتر بدن انسان ،از مولاژها (مانكن) در امر آموزش استفاده مي شده است. از آنجا كه جاي خالي برخي از وسايل كمك آموزشي در برخي از زمينه هاي پزشكي از جمله آموزش نحوه عملكرد ونتيلاتور احساس مي شود بر آن شديم تا با ساخت وسيله اي در اين راستا اين مشكل را حل كنيم. آموزش استفاده از ونتيلاتور هميشه تئوري بوده و جنبه عملي آن وابسته به تنوع بيماران بستري نيازمند حمايت تنفسي بوده است.استفاده نادرست از ونتيلاتور به دليل آموزش ناكافي علاوه بر كاهش كيفيت خدمات درماني ،موجب تحميل بار اقتصادي جهت تهيه ونتيلاتور ويا تعميرآن مي شود. شبيه ساز آموزشي ريه قابليت اتصال به تمامي انواع ونتيلاتورها (فشار مثبت، فشار منفي و ...) را دارد. در واقع مي توان با اعمال تغييرات مشابه با مشكلات تنفسي روي اين وسيله اثر اعمال شده ناشي از اين تغييرات و راه حل هاي درماني را بر روي انواع ونتيلاتورها مشاهده كرد. همچنين اين وسيله قابليت بررسي و آموزش انواع مختلف منحني هاي تنفسي از جمله جريان - زمان(flow-time) ، فشار – زمان (pressure-time) و حجم – زمان (volume-time)،بررسي لوپ هاي تنفسي فشار – حجم (pressure-volume) و جريان – حجم (flow-volume) را نيزدارد.
خلاصه اختراع : سيستم تخليه بو و هوا از داخل كاسه مستراح . كار جديدي كه در اين اختراع انجام شده تغيير در نقشه 1 (عدد 3) ، نقشه 2 و 3 كلا ، نقشه 4 (عدد 3 و 5 و 4) ، نقشه 5 (عدد 2) ، نقشه 6 (عدد 2) و نقشه 7 كلا است . با استفاده از اين سيستم ديگر بوهاي نامطبوع و گازهاي سمي مواد شوينده كه در داخل كاسه استفاده مي شوند باعث ناراحتي و مشكلات تنفسي و بيماري نمي شود زيرا به سرعت به وسيله هواكش از داخل كاسه كشيده شده و به بيرون رانده مي شوند و بوهاي نامطبوع كه در هواكش همگاني آپارتمان وجود دارد و حشرات نميتوانند به داخل دستشويي بيايند مثل دود سيگار و .... از اسپري هاي خوشبو كننده هم كمتر استفاده مي شود ، كه خود هم حساسيت زا هستند و هم به لايه اوزون صدمه مي زنند .
بستر محافظ پوست در برابر زخم بستر و كاهنده پيشرفت زخم داراي يك لفاف پليمري از پلي پروپيلن است كه توده نانوكامپوزيتي شامل نانوسيليس و پليمرهاي اكريليك با خاصيت شكل پذير و انعطاف پذير جهت شكل گيري هماهنگ با اندام انسان را در خود جا داده است.
موارد یافت شده: 69